Yod en Melchizedek - inwijding - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Yod en Melchizedek - inwijding

REIKI INWIJDINGEN:
Bij Para Centrum De Roos kun je terecht voor een Yod en Melchizedek inwijding. Deze inwijding wordt vanaf Reiki Tera Mai II en vanaf Reiki Seichem II gegeven.

Inwijding in Yod:
De Yod-initiatie is één van die bijzondere initiaties die je binnen het Tera Mai systeem kunt ontvangen. Het is een zeer oude inwijding, die stamt uit het oude Egypte. De essentie is, dat de wezensster, ziel, derde oog en het hart worden verbonden. Deze verbinding wordt ook de ‘Rainbow bridge’ genoemd.De zielester is dat deel, dat het dichtst bij God staat. Deze kan niet beschadigd worden door de menselijke ervaring. De ziel is ontsproten aan de zielester. Zij ontwikkelt zich langs de menselijke incarnatie-cyclus. De ervaringen van lijden en liefde kleuren de ziel en worden doorgegeven bij een volgende ervaring. De verbinding die Yod stimuleert is dus van een zeer bijzondere aard. Alle wezenlijke niveaus van je zijn, worden erdoor verbonden: je wezensster, ziel en persoon op het niveau van inzicht en liefde.Op persoonlijk niveau zijn mensen soms het contact met hun wezensster totaal kwijt.Ze zijn dan ondergedompeld in de ervaringen van het menselijk bestaan.

Ervaringen van pijn en lijden kunnen dan allesbepalend worden. Door de verbinding met de wezensster verhef je jezelf boven dit lijden. Het lijden is er dan nog wel, maar je bent er niet meer. Het wordt daardoor heel anders beleefd.Ook de verbinding tussen de persoon (derde oog en hart) en de ziel is van groot belang.De ziel incarneert om aan het menselijk leven te groeien. Daarvoor is het nodig dat de ziel en de persoon goed verbonden zijn – anders leeft de persoon haar eigen leven, los van de ziel. Als die verbinding goed is, zeggen we dat de ziel goed is geïncarneerd en dat de persoon goed is geaard. Bij veel mensen is de incarnatie en aarding verre van optimaal. Ook voor deze mensen is deze initiatie heel zinvol. Yod verbindt de wezensster en de ziel op het derde oog. Het derde oog is het niveau van inzicht in jezelf, aansturing van mentale processen, overzicht over het geheel.Dit inzicht in het zelf wordt zo gevoed door de ziel en gedragen door de wezensster. Het opent het derde oog ook naar helder weten en helder zien.


Inwijding in Melchizedek:
De Melchizedek initiatie verbindt je met de Verheven Meesters, Het Goddelijke Plan voor Moeder Aarde, opent je etherische healing kanalen. De Melchizedek initiatie geeft je een basis voor al het healingwerk dat je doet. Melchizedek is de Hoge Priester van deze kosmische orde. Liefde is de kern van de Witte Broederschap.Door middel van deze initiatie wordt je afgestemd op Melchizedek en daarmee op de Witte Broederschap. De Melchizedek-initiatie opent naar de Witte Broederschap. 
De Witte Broederschap wordt gevormd door heel hoge Lichtwezens.Vele grote mediums vermelden dat de grootste Lichtbrengers op aarde, zoals Jezus en Boeddha, deel zijn van dit genootschap. Het is sterk ondersteunend voor de persoonlijke en spirituele groei en het ascentieproces dat jou letterlijk in je eigen kracht zet. Je kunt elk moment van de dag deze energie aanroepen wat jou kan helpen in verschillende situaties.Deze afstemming kan je gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een buitengewone zuivere en liefdevolle Bron, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld als je Reiki geeft. De Melchizedek-initiatie opent ons naar liefde en daarmee naar mededogen. Liefde is de grootste kracht op aarde.

De inwijding in Yod en Melchizedek ontvang je automatisch vanaf Reiki Tera Mai II en Reiki Seichem II zonder extra kosten.Heb je wel de initiatie’s Tera Mai en Seichem II gedaan, maar nog geen Yod en Melchizedeck inwijding gehad? Op vertoon van je Certificaten kun je deze inwijdingen alsnog ontvangen. De kosten hiervoor bedragen dan: € 75,00 per inwijding.


Als je vragen hebt neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu