Voilette Vuur en Shaktipat - inwijding - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voilette Vuur en Shaktipat - inwijding

REIKI INWIJDINGEN:
Bij Para Centrum De Roos kun je terecht voor een Violette Vuur en Shaktipat inwijding. Deze inwijding wordt bij Reiki Seichem III gegeven.

Inwijding in Violette Vuur:
Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt het Violette Vuur genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht is Saint Germain.Het Violette Vuur en Reiki zijn beiden onzichtbare spirituele energieën, alleen zij die hun spirituele oog hebben ontwikkeld kunnen het zien. De kennis over het Violette Vuur werd in vroegere tijden alleen doorgegeven aan mensen die bewezen hadden deze kennis waard te zijn. Het Violette Vuur werd gebruikt om de spiritualiteit te versnellen.Het Violette Vuur heeft een hoge trilling. De kwaliteit van deze straal is het verheffen van een lagere trilling naar een hogere kwaliteit. Deze kwaliteit wordt transmutatie genoemd.Het Violette Vuur heeft als bijzondere eigenschap dat het karma, emotionele trauma’s, kan transmuteren. Na de Violette Vuur-initiatie kan men zich direct wenden tot het Violette Vuur en vragen om werkzaam te zijn. De traditie van het werken met het Violette Vuur is al heel oud.

Na deze prachtige initiatie kun je o.a.:
– Praktisch werken/behandelen met het Violette Vuur;
– Het Violette Vuur richten op de energiebanen;
– Met het Violette Vuur chakra’s reinigen.


Inwijding in Shaktipat:
Shaktipat geeft je een extra dosis energie. Shaktipat is een verbinding met de zon, een energie overdracht naar de ruggengraat van degene die ingewijd wordt. Omdat het zenuwstelsel bovennatuurlijk energie draagt is de ruggengraat een geschikt overdrachtspunt. Shaktipat betekent: de neerdaling of overdracht (pat) van energie (shakti). De initiatie lijkt een gok, alleen ontvangt bij Shaktipat iedereen een prijs. Niet iedereen ontvangt echter dezelfde hoeveelheid energie. Niet de initiator maar de Geest beslist hoeveel een ieder krijgt.


De inwijding in Violette Vuur en Shaktipat ontvang je automatisch bij Reiki Seichem III zonder extra kosten. Heb je wel de initiatie Seichem III gedaan, maar nog geen Violette vuur en Shaktipat inwijding gehad? Op vertoon van je Certificaat kun je deze inwijdingen alsnog ontvangen. De kosten hiervoor bedragen dan: € 75,00 per inwijding.

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu