Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig
klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak.
Reiki Tera Mai is de naam van een heling systeem die alle 4 elementen inhoudt: Aarde, Lucht,Water en Vuur

De naam Tera Mai is aan dit systeem gegeven door de Amerikaanse Energie Master Kathleen Milner. Zij is een medium voor helende energieën.
De basis van Reiki Tera Mai blijft de oorspronkelijke, door Dhr. Usui herontdekte, Reiki. Deze Reiki wordt doorgegeven door Masters die ook ingewijd zijn in de Reiki-lijn van Dhr. Usui, Dr Hayashi en Mevr. Takata. Een van deze Masters is Kathleen Ann Milner (USA).

Wat doet Tera Mai nu precies?  
Het bevordert de natuurlijke genezing, vitaliseert lichaam en geest en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Het werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, geestelijk. Het brengt de energiehuishouding in evenwicht, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning, reinigt van vergiften, past zich aan de natuurlijke behoeften van de ontvanger aan en werkt ook op dieren, planten en mineralen .

Reiki Tera Mai is een manier om de mens, die daarvoor kiest, een mogelijkheid te geven om in zichzelf door middel van een afstemming / inwijding een hogere versnelling in te bouwen, waardoor de gevolgen van een niet opgeloste gebeurtenissen uit het verleden in een versneld tempo opgelost kunnen worden en het heden, de bron sneller zichtbaar wordt.

De Drie graden van Reiki Tera Mai:
Bij de Tera Mai eerste graad worden iemands kanalen geopend. Dit kan alleen een Tera Mai Master met de door hem verworven methodiek.
Je leert jezelf te behandelen en je hiermee te versterken. Je leert jezelf beter kennen.

Met de eerste graad ga je leren met je eigen persoonlijkheid om te gaan, je levensinstelling te funderen, de wereld zinniger waar te nemen.
De diepe betekenis van relaties te begrijpen, met jezelf om te gaan, je gevoelens te aanvaarden en in Liefde te leven.

Bij de Tera Mai tweede graad verschaft ons mogelijkheden om mentale ziekten beter te kunnen behandelen, de afstandstechniek en een techniek om plaatsen intensiever te kunnen behandelen. Technieken voor de Harmonie, heling voor karmische zaken, doorbreken van blokkades, technieken voor rugklachten, voor vrede, evenwicht, om goed te kunnen aarden, enz. Dit door middel van 12 symbolen. Met de 2e graad wordt iemands waarnemingsvermogen op fijnstoffelijk niveau vergroot.

Bij de Tera Mai derde graad brengt ons een nog grotere persoonlijke groei en krijgen wij de beschikking over de sleutels om anderen tot een Tera Mai-graad in te wijden.
Deze roeping is niet zo licht als het lijkt. Een Tera Mai Master heeft meestal al een lange weg van persoonlijke groei en beproevingen afgelegd voordat hij in staat is de verantwoording anderen in te wijden en op te leiden op zich te nemen.

De inwijdingen in Reiki Tera Mai:

- Reiki Tera Mai I   € 150,-
- Reiki Tera Mai II  € 250,-
- Reiki Tera Mai III € 500,-
- Reiki Tera Mai IV,V,VI en VII €  200,-
(inclusief cursusmateriaal)

Je kunt je aanmelden voor een van de Reiki Tera Mai inwijdingen: Klik hier

Als je vragen hebt neem dan  contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.
Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud