Reiki Behandeling - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reiki Behandeling


Bij Para Centrum De Roos kunt u terecht voor een Reikibehandeling.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door middel van handoplegging heb je een wijze van ‘genezen’ gevonden, die het proces van ‘genezen’ zowel op het geestelijke als op het lichamelijk vlak op gang brengt.Wat gebeurt er tijdens een Reikibehandeling?
Bij een persoonlijke en directe Reikibehandeling wordt je in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. Als je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden dan houdt ik mijn handen enige centimeters boven je lichaam. Intieme aanrakingen en alle posities die je als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Je wordt behandeld in een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Eventueel wordt je met een deken bedekt zodat u het niet koud zal krijgen. Muziek of wierook worden in overleg met jou gebruikt, afhankelijk van je wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig.Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder lijfelijke aanwezigheid van jou. Bij voorkeur op afspraak. Je zorgt zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is makkelijke niet knellende kleding gewenst. Ik stuur met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar je toe. Hierbij is de intentie van mij het belangrijkst. De symbolen zijn een sleutel waarmee het makkelijker is om toegang tot de Reiki energie te krijgen.


Waarom een Reikibehandeling?
* Reiki geeft je Energie;
 * Reiki ontspant je Lichaam en Geest;
* Reiki voorkomt of helpt bij een Burn-Out;
* Reiki heft Blokkades op en ondersteunt Persoonlijke Groei;
* Reiki kan zorgen voor Stilte in je hoofd.

Wat kost een Reikibehandeling?
Een Reikibehandeling kost € 60,- (p.p. / 60 minuten)
Een Reikibehandeling kost € 90,- (p.p. / 90 minuten)

Als u een Reikibehandeling zou willen ervaren en ondergaan dan kunt u een afspraak maken.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.

* Alle adviezen en behandelingen kunnen aan uw geestelijke en lichamelijke welbevinden bijdragen, genezing wordt op geen enkele manier toegezegd.

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu