Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig

Je kunt je aanmelden voor de Nusta Blossoming inwijding: Klik hierIn Para Centrum De Roos is het mogelijk om kennis te maken met diverse inwijdingen uit Peru onder andere Nusta Blossoming.

De Nusta Blossoming is de verdieping en verdere integratie van de Nusta inwijdingen die tijdens de Nusta Karpay ontvangen zijn.Na het ontvangen van de Nusta Karpay mediteer je 21 dagen  met de 7 Nusta’s,waarbij de zaden van de Nusta Karpay tot ontkieming komen en nu door de Nusta Blossoming nog eens weer extra worden gevoed,opdat ze nog beter kunnen gaan groeien. De helende energie van de Nusta’s zal je helpen om de verbinding met de vrouwelijke- en mannelijke aspecten in jezelf nog verder te versterken,maar ook om je heen, op aarde en in de kosmos zal dit zijn uitwerking hebben.

De initiaties van de Nusta Blossoming hebben een diepe werking en ondersteunen en versnellen je spirituele groei, waardoor je tot een nieuw evenwicht in jezelf komt, wat weer direct invloed heeft op het welzijn van Pachamama, onze Aarde Moeder,met wie wij, haar kinderen, een diepe hartsverbinding hebben. Wanneer wij Pachamama willen ondersteunen, zullen we dus aan onszelf moeten werken,vandaar dat de Nusta Blossoming ook zo belangrijk is.Nu we door de Nusta Karpay verbonden zijn met 7 Nusta’s uit Peru is het tijd om ons ook met de Nusta’s,de Godinnen van onze eigen omgeving en met de Godin in onszelf te verbinden en dat ga je ook daadwerkelijk doen.


In de 8 weken dat je na de Blossoming mediteert met de Nusta’s, bouw je een kleine Apacheta op van 56 gestapelde stenen/kiezels (voor elke dag dat je mediteert 1 steen) en voeg je jouw gebeden aan deze stenen toe. Enige tijd daarna geef je op rituele wijze de stenen terug aan Pachamama ( = de aarde)

Ik wens je een hecht en liefdevol contact toe met alle Nusta’s, zowel de Nusta’s uit de Andes waar je mee in contact gebracht bent tijdens de Nusta Karpay,als met de Godinnen van de Lage Landen waar wij zelf wonen, als ook met de Godin in jezelf.

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

Je kunt je aanmelden voor de Nusta Blossoming inwijding: Klik hier

De kosten bedragen € 195,-

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75
LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.

Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud