Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig
klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak.


Healing, hoe werkt het?
In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom niet altijd bewust ervaren maar je kunt waarschijnlijk wel aangeven of je veel energie hebt of dat je je juist futloos voelt. Als je minder goed in je vel zit, komt dat doordat de energie niet vrij kan stromen. Er zijn blokkades in je energieveld (van je lichaam en/of aura) ontstaan en dan kun je ziek worden.De oorzaken van de blokkades zijn vaak vastgeroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties, onverwerkte ervaringen en teveel stress.

Dit kan een negatieve uitwerking hebben op hoe je je voelt, je relaties en je werk.Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld van je lichaam ( = Chakra`s) en je Aura. Als healer dien ik als kanaal van energie en bewustzijn. Ik stem op jouw energie af en laat energie via mijn handen naar jou stromen. De energie komt in contact met jouw energieveld en zorgt ervoor dat het zelfherstellend genezend vermogen van jou wordt gestimuleerd.

Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen.Een healing brengt je lichaam in een andere frequentie, hierdoor ontspant je lichaam en kan het herstellen en weer in balans komen. Een healing is rustgevend en hierdoor vooral geschikt voor mensen met stress klachten, ernstige vermoeidheid, astma/bronchitis, darm- en spijsverteringsklachten etc. Ook helpt het om in een moeilijke situatie rust en liefde te ervaren zodat er wat afstand komt van de lastige situatie en je weer makkelijker verder kan.

Bij welke klachten kan een healing helpen?
Een healing is voor zeer uiteenlopende klachten geschikt en werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. De energie gaat automatisch daar naar toe waar het het meest nodig is. Ook als je stressgerelateerde en/of burn-out klachten hebt, kun je veel baat hebben bij een healing. Bij deze klachten is diepe ontspanning noodzakelijk om weer op te laden. Door de klachten zijn vaak de reserves in je lichaam uitgeput. Ook kom je door de healing meer in contact met je lichaam.
Ik kan je bijstaan in een moeilijke emotionele periode door je te helpen om te gaan met je gevoelens. Een healing kan ervoor zorgen dat je minder emotioneel bent en dat er meer rust komt.

Kunnen er bijwerkingen of contra-indicaties optreden?
De persoon die de healing ontvangt, krijgt wat het beste is voor hem of haar. Er wordt door mij contact gemaakt met lichte helende energie. Deze energie kan geen verkeerde dingen doen, is altijd helend. De energie zal weer beter gaan stromen. Dit kan er voor zorgen dat gevoelens loskomen of dat er veel verwerkt moet worden in het lichaam waardoor er eerst vermoeidheid optreed. Ook kan het gebeuren dat lichamelijke klachten erger worden. Dit is altijd tijdelijk.

Voor wie is een healing geschikt?
Een healing is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. De energie waarmee in contact gekomen wordt is afgestemd op de ontvanger.Als je (hoog)gevoelig bent, kun je veel baat hebben bij een healing. Je lichaam reageert vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je vaak extra snel "last" van de wereld om je heen, doordat die jou uitput.

Heeft een behandeing alleen effect als ik er in geloof?
Nee ook als je sceptisch bent of vraagtekens hebt, doet de energie zijn werk wel. Wel is het zo dat je er enigzins open voor moet staan. Ik raad het af om te komen als je alleen op advies van iemand anders komt en er zelf niets voor voelt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen hangt af van de hulpvraag die je hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans te kunnen herstellen.Soms kan een sessie voldoende zijn. Bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om weer een stap verder te komen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. De werking van healing energie stopt niet op het moment dat de healingsessie is beëindigd, de energie kan nog lang in je doorwerken.

Voor welke klachten is de Healing voor?
* Burn out
* Pijn klachten
* Trauma
* Blokkades Emotioneel /Lichamelijk


Wat kost een Healing Sessie?
€ 65,- (p.p. / 60 minuten)
€ 95,- (p.p. / 90 minuten)


Als je een Healing Sessie zou willen ervaren en ondergaan dan kun je een afspraak maken.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.
LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.Alle adviezen en behandelingen kunnen aan uw geestelijke en
lichamelijke welbevinden bijdragen, genezing wordt op geen enkele manier toegezegd.Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud