Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig
klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak.

Chumpi Stone Healing
De chumpi stones, khuyas, is een set van stenen. De stenen zijn dragers van heilige energie die in verbinding staan met de Apu's in de Andes, Peru.Het aantal bulten op een chumpi steen vertegenwoordigd een Apu’s of heilige berg.De 7 chumpi's die gebruikt kunnen worden bij de Nusta Karpay, de Chaka en helingen.

Ze zijn verbonden met: Apu Kuntur, Apu Machupicchu, ApuSacsayhuaman,  Apu Salkantay, Apu Pachatusuan, Apu Pumahuanca en Apu Senccapicol.Deze set chumpi stenen bestaat uit 7 stenen met op iedere steen een archetype, is verbonden met een chakra, een (kracht) plaats in de Andes.In elke steen is een archetype gegraveerd, zoals: de jaguar, slang, condor, kolibrie, zon, maan.

De drie ringen rond elke bult vertegenwoordigen de 3 werelden: Boven-, midden- en benedenwereld.Al eeuwen lang worden deze chumpi stenen door de Q’eros gebruikt bij healingen en inwijdingsrituelen, zoals o.a. bij de Banden van Kracht, de rite van Harmonie de van Munay-Ki, Nusta Karpay e/o Chaka rituelen/inwijdingen.

Deze zeer krachtige healing methode met de bekende Chumpi Stones uit Peru , blijkt bij uitoefenen dat deze healing enorm krachtig voor iedereen die er een ontvangt. Ieder krijgt daarbij die dingen naar zich toe die voor hem of haar van belang zijn. Dit kan zowel fysiek als mentaal als op zielsniveau zijn, afhankelijk van wat er nodig is. Er zijn tijdens de healing mooie reizen gemaakt, veel warmte waargenomen, en ook de zielsdelen zijn voelbaar teruggekeerd. De chumpi’s, vergelijkbaar met wat wij kennen als chakra’s, zijn banden van kracht op en rond het lichaam, waarmee onze energie verbonden is aan verschillende fysieke en mentale aspecten van ons lichaam en onze energetische lichamen.

Een healing met de chumpi stones brengt  deze chumpi’s in balans, voorziet ze van kracht, haalt oude en vuile energie weg en brengt gezondheid terug waar mogelijk. Ook bevat deze healing een gedeeltelijke soulretrieval, waarbij afgesplitste deeltjes van de ziel worden terug geroepen, zodat je weer heel kunt worden, en je trauma’s, angsten, schrik momenten en pijnen kunt verwerken en helen.Tijdens de healing wordt er gewerkt met de chumpi stones uit Peru. Deze zijn daar gemaakt van uitgehouwen steen, en bewerkt door Paco’s met de juiste kennis en respectvolle benadering.

Wat kost een Chumpi Stone Healing ?

€ 65,- (p.p. / 60 minuten)
€ 95,- (p.p. / 90 minuten)

Je kunt een afspraak voor een Chumpi Stone Healing: Klik hier

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75


LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.Alle adviezen en behandelingen kunnen aan uw geestelijke en
lichamelijke welbevinden bijdragen, genezing wordt op geen enkele manier toegezegd.

Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud