Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig


       Jolanda van Bavel
    Medium & Paragnoste

Ik ben geboren op 9 oktober 1969 in Rotterdam en al vanaf mijn 18e jaar bewust Paranormaal. Hoewel mijn hele familie paranormaal is werd er niet over gesproken, omdat zij er niet bewust naar leefden. Op mijn pad kwam een lieve Mevr. Broekzitter. Zij gaf mij inzichten en wijsheid over wie ik was en nu ben op het gebied van het Mediumschap. De wijsheid die ik graag van haar overnam is dat je altijd voor de schoonheid en zuiverheid vanuit het hart werkt.

Vanaf mijn 18e jaar heb ik paranormale cursussen gevolgd en Reiki Cursussen gedaan bij verschillende mensen. Vanaf mijn 25e ben ik begonnen met mensen te helpen met hun geestelijke en/of lichamelijke onbalans. Mensen die een dierbare zijn kwijt geraakt en daarmee blijven worstelen, of gewoon een luisterend oor bieden aan wie dat nodig heeft.

Door de jaren heen heb ik een cursusprogramma ontwikkelt voor diegene die zichzelf wil leren kennen op het gebied van de gevoeligheid van het paranormale die je anders maakt dan andere mensen.
Ik heb zelf in 1999 Reiki Usui gedaan. Ik heb dat zelf ervaren als thuiskomen bij mezelf. Ik ben van mening dat je jezelf geen groter “geschenk” kan geven dan dat de doen. Ik ben verder gegaan met Reiki omdat dat mij verdere inzichten gaf in mijzelf. Ik kan er uiteraard andere mensen mee helpen door de ervaring door te geven waar Reiki voor staat. Ook om de reiki-energie door te geven zodat mensen meer in balans kunnen komen in hun geest, maar ook met hun lichaam.

Door de jaren heen ben ik sterk ontwikkeld in het Zien, Voelen, Horen en uiteraard ook in mijn Intuïtie. In mijn privéleven heb ik ook de nodige Karmalessen meegemaakt. Zoals een ander dat ook doet. Het heeft mij alleen maar sterker gemaakt in mijn “Zijn” en om te weten wie ik ben. In mijn jeugd heb ik dalen meegemaakt, maar ook mooie ervaringen gehad.

Waarom de naam Para Centrum De Roos?
Voor mij staat een Roos voor ontwikkeling en groei.
De Roos staat voor liefde, maar ook voor bescherming.

De Dalai Lama heeft ooit gezegd:
“De voornaamste eigenschap van geluk is vrede. Innerlijke vrede”.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.
       LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.
Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud