Egyptisch Cartouche inwijding - Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig

Egyptisch Cartouche inwijding

REIKI INWIJDINGEN:
Bij Para Centrum De Roos kun je, na het afronden van de inwijding Reiki Seichem Master, kiezen voor de inwijding in Egyptisch Cartouche.

Het woord Cartouche is van oorsprong Frans en stelt een ovalen figuur voor, vooral als het te maken heeft met Egyptische monumenten, of papyri, waarin de naam van een vorst of ander persoon met status geschreven staat. In dit geval werd Cartouche gekozen voor een uniek orakel van 25 kaarten dat de archetypische energieën in zich heeft die bekend waren bij de oude Egyptenaren en ze vertaalt naar hedendaagse begrippen. Cartouche vormt ook een brug tussen alledaagse dingen en het Hogere Zelf, waardoor het deel uitmaakt van dit Aquarius-tijdperk van individuele verantwoordelijkheid.Cartouche is gebaseerd op oude Egyptische wetenschap. De negen belangrijkste kaarten betreffen de hoofdgoden. Andere kaarten betreffen de elementen en algemenere of wereldlijke energieën. De afbeeldingen op de kaarten geven de essentie weer van de krachten of energieën die het universum regeren. Velen geloven dat de Egyptenaren hun wetenschap van deze krachten hebben geleerd van een nog eerdere beschaving.


Iedere kaart kent verschillende niveaus en kan op voor elk niveau een bepaalde betekenis hebben:
1. Het spirituele niveau
2. Het psychologische niveau
3. Het materiële niveau
Inwijding in Egyptisch Cartouche:
De inwijdingen verbinden je op een dieper niveau met de symboliek van het oude Egypte. Je wordt ingewijd in 24 van de 25 kaarten. De kaart van Set wordt weggelaten omdat deze het negatieve vertegenwoordigt. Dat betekent dat er 24 keer een inwijding wordt gedaan.

Dit systeem kun je gebruiken voor je eigen spirituele groei, meditaties voor diverse doelen, voorspellingen en het verkrijgen van inzicht in een situatie, gezondheid, heling en zelfheling, bescherming en nog enkele andere doelen.
Er wordt gezegd dat de kaarten een ingebouwde beveiliging hebben en dat negatief gebruik ervan wordt teruggekaatst naar gebruiker.


De inwijding in Egyptisch Cartouche Master kost: € 360,- (incl kaarten en cursusmateriaal)

Als u Reiki Seichem Master bent dan kunt u zich aanmelden voor de inwijding
in Egyptisch Cartouche door contact op te nemen.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.
Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud