Para Centrum De Roos - Rotterdam 06 - 45 62 42 75

Paranormale Consulten & Coaching
010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Consulten
Via Skype
Paranormale Avonden
Coaching
Reiki Inwijdingen
Reiki & Healing
Sjamanisme
Overig
klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak.


Bij Para Centrum De Roos kun je terecht voor een inwijding in een van de graden van Reiki Shambhala.

In 1998 werd de nieuwe, wonderbaarlijke energie van St. Germaine (de oorsprong van Reiki) op aarde geïntroduceerd door een meester leraar : Hari Das Melchizedek. St. Germaine kon deze erg hoge trilling aan ons overbrengen, omdat er zo hard is gewerkt door de mensen op aarde aan het verhogen van hun frequentie. Eigenlijk is het een uitbreiding van de Reiki energieën. Hij heeft gevraagd deze Shambhala Multidimensionale Heling te noemen, afgekort Shambhala.

Shambhala is gebaseerd op het originele Reiki systeem en voegt er iets aan toe. Doordat Shambhala makkelijker is te onderwijzen dan Reiki, kan elk niveau in enkele uren worden geleerd. Zodoende is het minder kostbaar en tijdrovend. Net als bij Reiki, is het de energie van de Liefde, die door je hart Chakra komt, die je helpt jezelf en anderen te helen. Het doel is het licht, die deze liefdes energie in zich draagt, te brengen naar een kritische massa aan mensen op een snelle en makkelijke manier, zodat de wereld naar een nieuw niveau in de evolutie wordt getild.

Er zijn vier niveaus ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Shambhala:

Het eerste niveau: maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen. De heling duurt ongeveer vijf minuten. Plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet. Ook al tref je niet de ‘juiste’ plaats, zal de energie daarheen gaan waar het nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en kan zodoende zichzelf helen. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om met Shambhala te kunnen werken. Je hoeft er zelfs niet in te geloven. Je moet het alleen willen proberen.

Het tweede niveau: van Shambhala stelt je in staat mentaal heling energie te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn. Je ontvangt symbolen en leert hoe deze te gebruiken om dit mogelijk te maken. Je spreekt de namen van de symbolen, denkt aan de bestemming en je ‘zet’ de Shambhala energie ‘aan’.

Het derde niveau: je ontvangt nog meer symbolen, voel je de energie sterker dan in niveau II en kun je inwijdingen doen van Shambhala 1ste niveau.

Het vierde niveau: is het meester niveau. Hierbij ontvang je in totaal 352 symbolen bij de inwijding. Je zult wellicht zeggen “zoveel symbolen kan ik nooit onthouden” maar wees gerust, ze worden direct in jouw energie veld geplaatst en zullen tevoorschijn komen als je het nodig hebt bij het werken met Shambhala.Naast het helen van mensen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak, kun je Shambhala ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen, makkelijker je weg vinden in de file, en helpen dingen te repareren.

De inwijdingen in Reiki Shambhala:
- Reiki Shambhala 1ste graad € 100,-
- Reiki Shambhala 2de graad €  100,-
- Reiki Shambhala 3de graad €  100,-
- Reiki Shambhala 4de graad €  100.-

Je kunt je aanmelden voor een Reiki Shambhala inwijding: klik hier

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75
LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.

Jeruzalemstraat 51
3061 GM Rotterdam
T: 010 - 4.100.185 | 06 - 45 62 42 75
©2021 Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud