Tarotkaarten - Kadowinkel De Roos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tarotkaarten

Tarotkaarten
Tarot is vermoedelijk `s werelds populairste vorm van voorspellen. Er zijn veel verschillende Tarotkaartspelen en dat betekent voor elk wat wils.

De Tarotkaarten helpen ook bij psychische bewustwording en geestelijke ontwikkeling, en fungeren als leidraad en raadgever op uw levensweg.

Er zijn ook Tarotkaarten speciaal gemaakt voor kinderen:

Heb je vragen? 
Neem dan gerust contact met ons op: 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75
Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl

(klik op de foto's voor een kleine impressie van de kaarten. Er verschijnt dan een > waar je op kunt klikken)
Cosmic Tarot - 78 kaarten

Cosmic Tarot - 78 kaarten

De Cosmic Tarot maakt oude kennis voor iedereen toegankelijk door zo weinig mogelijk geheime symbolen te gebruiken. De betekenis is begrijpelijk, ook zonder kennis van de oude geheime leer van astrologie, kabbalistische numerologie en de boom des levens.

78 kaarten en een instructieboekje.

€ 9,99 Toevoegen
Crowley Thoth Tarot (standaard) - 78 kaarten

Crowley Thoth Tarot (standaard) - 78 kaarten

Het Toth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris. Crowley bezat veel kennis van de oude inwijdingswegen. Hij verbond de onderwerpen van de tarot met de wereld van de magie, alchemie, astrologie, kabbala en de mythen van alle volkeren. Vooral de Egyptenaren hadden zijn aandacht.

Op deze manier beïnvloedde hij de rijkdom aan esoterische kennis die deze tarot laat zien. Crowley was een kleurrijke, hoogbegaafde persoonlijkheid en de kaarten weerspiegelen duidelijk iets van zijn veelzijdige geest.

Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in de afbeeldingen weten aan te brengen. Menige kaart werd op verschillende manieren uitgebeeld voordat het Crowley Thoth Tarot helemaal klaar was.

De set werd voor het eerst in 1969 gepubliceerd. Na het overlijden van zowel Crowley als Lady Harris.

€ 20,35 Toevoegen
De Mystieke Lenormand Kaarten - 36 kaarten + beknopte handleiding

De Mystieke Lenormand Kaarten - 36 kaarten + beknopte handleiding

De beroemde kaarten van Madame Lenormand de Sibille van Parijs (1772 - 1843) in een schitterende nieuwe uitvoering. Regula Elizabeth Fiechter heeft meer dan twintig jaar met de Lenormand waarzegkaarten gewerkt.

Urban Trosch schilderde de afbeeldingen voor de kaarten in de klassieke temperatechniek. Het woord 'tempera' betekent 'in de juiste verhouding mengen'. Daarom zijn de kaarten zo bijzonder van kleur.

€ 9,70 Toevoegen
Engelen Tarot - 78 kaarten + handleiding

Engelen Tarot - 78 kaarten + handleiding

Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar.

Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot. De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart.

Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

€ 24,95 Toevoegen
Gilded Reverie Lenormand - 36 kaarten + handleiding

Gilded Reverie Lenormand - 36 kaarten + handleiding

De beroemde kunstenaar Ciro Marchetti heeft de traditionele Lenormand-kaarten omgetoverd met een vernieuwende schoonheid, versierd met vergulde randen en accenten. De levendige afbeeldingen in rijke kleuren maken de 36 kaarten Lenormand methode nu toegankelijker dan ooit. Een 48 pagina’s tellend boekje geeft verklaringen, inzichten en instructies.

Fans van Ciro's werk en diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken met de Lenormand zullen niet teleurgesteld worden. Rijke, levendige kaarten met vergulde randen van goud geven deze Lenormand een verfrissende moderne uitstraling.De kaarten en het doosje zijn erg mooi uitgevoerd. Het doosje klapt open als een waardevol boek en sluit met een magneetsluiting. De kaarten zelf zullen je verbazen.

€ 19,95 Toevoegen
Godinnen tarot- 78 kaarten + handleiding

Godinnen tarot- 78 kaarten + handleiding

Nederlandstalig boek met kaarten. Vernieuwde versie in nieuwe verpakking Kris Waldherr Geïnspireerd door de vele godinnen die in de loop van de geschiedenis over de hele wereld werden vereerd, heeft de bekroonde schrijfster en beeldend kunstenares Kris Waldherr het Godinnentarot gemaakt.

Het boek, vol symboliek en schoonheid, is een onmisbare leidraad voor de taal van de vrouwelijke symboliek en mystiek die wordt gebruikt bij de schitterende kaarten. Het Godinnentarot is voor de vrouw van nu een essentiële bron van kracht en persoonlijke groei om innerlijke transformatie te bewerkstelligen.

€ 40,90 Toevoegen
Heksen Tarot - 78 kaarten

Heksen Tarot - 78 kaarten

Ellen Cannon, kabbaliste en ongelovige, maakte dit uitgesproken Heksen Tarot. Martin Cannon is verantwoordelijk voor de leerzame en mooi vormgegeven afbeeldingen. Hij heeft zich hierbij laten inspireren door de gedetailleerde beschrijvingen van Ellen.

De kleine Arcana wordt beschreven in een unieke en symbolische vorm. Er zijn ook nieuwe interpretaties van de Grote Arcana. Er is geen Duivel, geen Hiërophant en geen Heremiet. Er is een Hoorndrager, een Hogepriester en een Zoeker. De set bevat de magische hemellichamen, in aantrekkelijke kleuren. Dit is het perfecte tarot voor de ongelovige, de heks of de kabbalist.

€ 25,45 Toevoegen
Madame Lenormand (set) - 36 kaarten + werkboek

Madame Lenormand (set) - 36 kaarten + werkboek

De kaarten van Madame Lenormand lijken eenvoudig en simpel. Maar, vergis je niet. Deze kaarten zijn over de hele wereld een begrip. Haar kaarten zijn in iedere New Age winkel, waar dan ook, te krijgen.

De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met de kaarten van Madame Lenormand. In het werkboek beschrijft ze de vele betekenissen van de kaarten en de verschillende methoden om de kaarten te leggen.

€ 14,95 Toevoegen
Mlle Lenormand alleen de kaarten - 36 kaarten + handleiding

Mlle Lenormand alleen de kaarten - 36 kaarten + handleiding

De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip.

Haar kaarten zijn waar ook ter wereld te verkrijgen in iedere New Age-winkel.

€ 4,25 Toevoegen
Nalatenschap van het Tarot der Goden - 78 kaarten + boek

Nalatenschap van het Tarot der Goden - 78 kaarten + boek

Lichaam, Geest en Ziel.

Een wereld die in duisternis is gehuld na een catastrofale botsing, die de aarde tot stilstand bracht. Duizenden jaren zijn voorbijgegaan, en alleen het menselijk ras heeft het overleefd – dankzij de goddelijke gift van dromen.

Dit nieuwe tarot, gebaseerd op de Rider-Waite Tarot, is buitengewoon rijk en vol magie, en het neemt je mee tot in het hart van de fantasie. Je kunt deze eeuwenoude erfenis gebruiken om dingen te ontdekken als leidraad voor je eigen leven, je zult er hoop, wijsheid en inspiratie in vinden.

De bijbehorende handleiding, De Poort tot de Tarot der Goden, bevat de interpretatie van de maker over het belang van elke afzonderlijke kaart, en tevens het perspectief en de interpretaties van meerdere experts in de wereld van tarot, waaronder Ruth Ann en Wald Amberstone, James Ricklef en Leisa ReFalo.

€ 35,00 Toevoegen
Osho zen Tarot - 78 kaarten + boek

Osho zen Tarot - 78 kaarten + boek

Het Osho Zen Tarot helpt je om je meer te richten op wat er in je eigen hart afspeelt. De kaarten bevatten afbeeldingen van prachtige schilderijen van Ma Deva Padma. Je kunt gemakkelijk contact maken met deze eenvoudig te begrijpen afbeeldingen. De bijgesloten handleiding vertelt je waar het allemaal om draait.
Teksten uit Osho's lezingen over Zen brengen zijn meesterlijke inzicht samen in het hier en nu.De Osho Zen Tarot lijkt amper op de traditionele tarotdecks. Zo hebben de kaarten bijvoorbeeld een totaal andere betekenis.
Bovendien kent de Zen Tarot in totaal 79, in plaats van 78 kaarten. 'De Meester', met daarop een afbeelding van Osho, is aan het deck toegevoegd. Wel is vastgehouden aan een indeling tussen grote en kleine arcana.

In plaats van zwaarden, staven, bokalen en munten kent de Osho Zen Tarot een andere indeling: vuur vervangt staven, water vervangt bokalen, wolken vervangt zwaarden en regenbogen vervangt munten.

€ 32,50 Toevoegen
Paranormale kracht van Tarot

Paranormale kracht van Tarot

In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière.

In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding. Door het gebruik van de kaarten bent u in staat om al deze aspecten te verenigen als u een spirituele tarotreading doet voor uzelf of anderen.

€ 24,95 Toevoegen
Rider Waite Tarot (standaard) - 78 kaarten

Rider Waite Tarot (standaard) - 78 kaarten

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

€ 13,75 Toevoegen
Voyager (set) - 78 kaarten + boek

Voyager (set) - 78 kaarten + boek

Het orakel voor de 21ste eeuw, ervaar de kracht van de symbolen. Trek elke dag een kaart uit de Voyager Tarot en ervaar de rijkdom en de kracht van haar symbolen. Dit spel is een intuitieve gids om de geheimen van je onderbewuste te openbaren en om spirituele inspiratie op te doen.

Zelfs als je nog niet eerder met het mysterie van de tarot in aanraking bent geweest, zul je aangenaam verrast zijn door de directe toegankelijkheid van de Voyager Tarot. Door met deze kaarten te spelen en de prachtige beelden op je in te laten werken geef je ruimte aan een magische ontwikkeling van je verbeeldingskracht en je intuitie.

Deze doos bevat alles wat je nodig hebt voor je reis:
78 schitterende full-color kaarten, gemaakt door James Wanless.
Een boek Gids voor de Voyager, geschreven door Marcel Zwart, waarin de betekenis van elke kaart wordt uitgelegd, met een toelichting bij de verschillende manieren waarop de kaarten kunnen worden gebruikt.

€ 45,50 Toevoegen
Zigeuner waarzegkaarten - 36 kaarten + werkboek

Zigeuner waarzegkaarten - 36 kaarten + werkboek

De Zigeuner Waarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren.

Aimée Zwitser schreef, samen met haar zoon Roelof, het heldere werkboek. Hierin beschrijft zij haar kennis van en ervaring met de kaarten en de verschillende legmethoden.

€ 14,95 Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu