Inzichtkaarten - Kadowinkel De Roos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inzichtkaarten

Doreen Virtue - Engelen

Spirituele Inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn op uw spirituele pad, de kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen kunnen zijn in een leven, waarin u op weg bent om de werkelijkheid van wie u bent, meer op aarde te brengen.

De kaarten kunnen gebruikt worden als steun en referentie punt in uw spirituele zoektocht. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends een kaart trekken en het inzicht wat u gegeven wordt meenemen in de activiteiten van de dag. Die dag kan in het teken staan van het desbetreffende inzicht.Doreen Virtue is spiritueel psycholoog en werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken. Zij heeft meer dan twintig boeken over engelen, chakra's, nieuwetijdskinderen, gezondheid en voeding op haar naam staan, waaronder Gesprekken met engelen.

 Doreen Virtue heeft sinds 1996 wereldwijd duizenden mensen geleerd hoe te werken met de engelentherapie. Velen van hen hebben nu zelf een praktijk of geven workshops. Engelentherapie helpt mensen op hun spirituele pad op een manier die niet bedreigend is en niet veroordelend.

Doreen heeft duizenden adhesiebetuigingen gekregen over hoe engelen lichaam, geest, emoties, relaties, families, carrières, financiën enz. enz. hebben geheeld. Natuurlijk geeft Doreen God en de engelen alle eer.Heb je vragen? 
Neem dan gerust contact met ons op: 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75
Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl

(klik op de foto's voor een kleine impressie van de kaarten. Er verschijnt dan een > waar je op kunt klikken)
Aartsengel Michaël - 44 kaarten + handleiding

Aartsengel Michaël - 44 kaarten + handleiding

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil.Deze 44 kaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen.

Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je helderheid en aanwijzingen hieromtrent geven.Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

€ 20,35 Toevoegen
Aartsengel Rafaël Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Aartsengel Rafaël Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel Rafaël, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings geven voor jezelf, of voor anderen.
Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen voor een veilige en krachtige reading over je eigen gezondheid en/of de gezondheid van geliefden en cliënten.

Naast de betekenis van elke kaart geeft het boekje specifieke details die je meer duidelijkheid geven en die je helpen om op je intuïtie te vertrouwen.

Of je nu heling wilt voor jezelf of voor iemand anders, of dat je je bewust wilt worden van je eigen natuurlijke, helende kracht, Aartsengel Rafaël geeft je wonderbaarlijke en betrouwbare leiding. Alles wat je hoeft te doen is vragen!

€ 20,35 Toevoegen
Boodschappen van de Engelen - 44 kaarten + handleiding

Boodschappen van de Engelen - 44 kaarten + handleiding

Met deze kaarten is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit!
Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap.

De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend.In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.

€ 20,35 Toevoegen
Dagelijkse Leiding van je Engelen - 44 kaarten + handleiding

Dagelijkse Leiding van je Engelen - 44 kaarten + handleiding

Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Dagelijkse leiding van je Engelen orakelkaarten trekken alleen maar liefdevolle, hemelse energie van de boodschappers van God aan. Daarom zijn ze volkomen veilig. Deze orakelkaarten van Doreen Virtue bevatten boodschappen van je beschermengelen. Ze helpen je om je bewust te worden van hun voortdurende, liefdevolle aanwezigheid.

Het principe van deze orakelkaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking: de kaarten die je trekt zijn in overeenstemming met het trillingsgetal van je vraag of je gedachtepatroon. Om die reden zul je ook regelmatig dezelfde kaart trekken. 'Bekijk jezelf en andere mensen door de ogen van de engelen. Doe dit met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Op deze manier zul je iedereen inspireren en meenemen naar zijn of haar hoogste vermogens.'

€ 20,35 Toevoegen
Engelen Antwoorden - Doreen Virtue / Radleigh Valetine

Engelen Antwoorden - Doreen Virtue / Radleigh Valetine

EENVOUDIG, BETROUWBAAR EN OPENHARTIG ADVIES

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

€ 20,35 Toevoegen
Engelen en Heiligen - 44 kaarten + handleiding

Engelen en Heiligen - 44 kaarten + handleiding

Ontvang boodschappen en leiding van Moeder Teresa, Bernadette, Cecilia of één van jouw favoriete heiligen. Doreen Virtue heeft deze kaarten ontworpen voor mensen met verschillende spirituele en religieuze achtergronden.

De 44 kaarten bevatten schitterende afbeeldingen van God, de Heilige Geest, Jezus, heiligen, aartsengelen en beschermengelen. Zij geven je goede raad en antwoorden op je vragen.In de handleiding staat de boodschap van elke kaart beschreven. Je kunt lezen op welke manieren je, nu en in de toekomst, raad kunt krijgen. Lees ook hoe je een accurate reading voor een ander kunt doen. Je zult de Engelen en Heiligen kaarten met plezier gebruiken!

€ 20,35 Toevoegen
Engelentherapie Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Engelentherapie Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces. Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël.

De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten. Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van de Engelen, en een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen. De kaarten geven je boodschappen over je levensdoel, je relaties, manifestaties, en nog veel meer.

Het boekje bevat stap-voor-stap instructies om de orakelkaarten te kunnen duiden en vermeldt bovendien de aanvullende betekenis van elke kaart.

€ 20,35 Toevoegen
Godinnen Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Godinnen Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Godinnen zijn er om jou te helpen!
Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya cultuur, Egypte en het boeddhisme zijn vertegenwoordigd.De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

€ 20,35 Toevoegen
Helen met de Engelen Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Helen met de Engelen Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je waarmee je elk aspect op elk terrein van je leven kunt helen! Deze set van 44 orakelkaarten helpen je om met je engelen te communiceren, en antwoord en begeleiding te krijgen vanuit de engelenwereld, over je liefdesleven, je carrière, je gezondheid, je familie enzovoort.

Met behulp van bijgaande handleiding kun je leren hoe je 'engelenreadings' kunt doen voor jezelf en voor de mensen om je heen. Op elke kaart staat een prachtige afbeeldingen van een van de engelen, plus een boodschap. Er zijn geen 'negatieve' kaarten bij, want engelen communiceren altijd vanuit een bron van liefde.

€ 20,35 Toevoegen
Het Orakel van de Aartsengelen - 45 kaarten + handleiding

Het Orakel van de Aartsengelen - 45 kaarten + handleiding

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje.

€ 20,35 Toevoegen
Je Vorige Leven Orakelkaarten - Doreen Virtue

Je Vorige Leven Orakelkaarten - Doreen Virtue

Wie was jij in een Vorig Leven?

Je eeuwige ziel heeft nog andere levens geleid, die je huidige carrière, je gezondheid, relaties, je familie en je levenslessen beïnvloeden. Doreen Virtue en Brian L. Weiss hebben samen deze orakelkaarten gecreëerd om op een gemakkelijke, veilige en vriendelijke manier boodschappen uit en over je vorige leven te onthullen.

Deze mooie kaarten met handleiding zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

€ 20,35 Toevoegen
Levensdoel Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Levensdoel Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Als je je levensdoel kent, dan zal je in harmonie en overvloed leven. Met deze kaartenset van Doreen Virtue kun je een betrouwbare en accurate reading doen om je carrière te doorgronden en je spirituele pad te ontdekken. Elk van de 44 prachtig geïllustreerde kaarten bevat een verlichte boodschap van de engelen, passend bij je levensdoel.

In de bijgevoegde handleiding vind je een algemene uitleg en specifieke details die je meer helderheid geven. Of je nu antwoorden voor jezelf, je geliefden of cliënten zoekt, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De engelen begeleiden je met veel plezier bij elk aspect van je levensdoel!

Deze handleiding geeft je stap voor stap aanwijzingen hoe je een accurate en betrouwbare reading kunt doen over je levensdoel. Iedere kaart geeft behalve de algemene betekenis, ook specifieke details die meer helderheid kunnen geven over je carrière en je spirituele pad. Of je nu antwoorden voor jezelf,voor geliefden of cliënten zoekt, deze kaarten bieden je waardevolle inzichten.

De engelen begeleiden je met veel plezier bij elk aspect van je levensdoel!

€ 20,35 Toevoegen
Liefdevolle woorden van Jezus - Doreen Virtue ( 1-9-2016 beschikbaar-Reserveer NU!)

Liefdevolle woorden van Jezus - Doreen Virtue ( 1-9-2016 beschikbaar-Reserveer NU!)

Met deze Liefdevolle woorden van Jezus kaarten deelt Doreen Virtue haar liefde en respect voor Jezus met jou via zijn inspirerende woorden in de vier evangeliën.

Op iedere kaart staat een mooi portret van Jezus, gemaakt door de bekende schilder Greg Olsen en een opbeurende tekst van Jezus uit de Bijbel. Hoe jouw relatie tot Jezus ook is, deze kaarten laten je zien hoe troostrijk en vervuld van liefde zijn boodschap is.

(Een gedeelte van de opbrengst van deze kaarten schenkt Doreen aan een van haar meeste geliefde liefdadigheidsinstellingen, Compassion International, die wereldwijd kinderen helpt die in armoedige omstandigheden leven en hen voorziet van de eerste behoeften, zodat ze gelukkiger en gezonder kunnen worden.)

€ 20,35 Toevoegen
Magische Boodschappen van de Elfen - 44 kaarten + handleiding

Magische Boodschappen van de Elfen - 44 kaarten + handleiding

Deze ongecompliceerde orakelkaarten zijn geschikt voor zowel beginnende, als ervaren gebruikers van 'waarzeg' kaarten. Elfen zijn geliefde engelen in de 'natuurwereld' die, omdat ze zo dicht bij de aarde leven, fantastische hulpen zijn bij het helen van alledaagse problemen.

Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, gezondheid of financiën. Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een fee, en de boodschap of het antwoord voor jou. De kaarten en boodschappen zijn geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen.

€ 20,35 Toevoegen
Magische Eenhoorns Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Magische Eenhoorns Orakelkaarten - 44 kaarten + handleiding

Sommige mensen denken dat eenhoorns, net zoals de paarden nu, ooit op de aarde rondliepen. Sinds er op de eenhoorns werd gejaagd vanwege hun hoorns, hebben zij besloten onzichtbaar te worden voor diegenen die hen pijn wilden doen. Tegenwoordig kunnen alleen kinderen, en diegenen die in hen geloven, de eenhoorns zien en hun aanwezigheid voelen.

Eenhoorns zijn goddelijke helpers die ons begeleiden, zodat we een gelukkiger en gezonder leven kunnen leiden. Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een eenhoorn, en een boodschap die je kracht geeft. Met de bijgevoegde, gemakkelijk te begrijpen handleiding, kun je direct accurate readings aan jezelf of aan anderen geven.

€ 20,35 Toevoegen
Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen - 44 kaarten + handleiding

Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen - 44 kaarten + handleiding

Verwezenlijk je wensen, doelen en goddelijk geïnspireerde dromen!
De orakelkaarten nemen je mee naar je onderbewustzijn. Duik in deze wereld vol verborgen gedachten en gevoelens.

Creëer je hartenwensen en hef de blokkades op die je tegenhouden om je dromen te vervullen. De 44 prachtige kaarten zijn gemakkelijk te hanteren. Je kunt ongelooflijk precieze readings geven voor jezelf of anderen.

€ 20,35 Toevoegen
Maria Koningin van Engelen - 44 kaarten + handleiding

Maria Koningin van Engelen - 44 kaarten + handleiding

Moeder Maria staat bekend om haar zuiverheid, haar compassie, haar zorgzaamheid en bescherming. Zij bekommert zich serieus om ieder van ons, en geeft ons moederlijke raad, op elke gebied van ons leven. Met de 44 kaarten kun je op een mooie, betrouwbare en respectvolle manier in contact komen met de liefdevolle wijsheid van Moeder Maria.

In de handleiding vind je stap voor stap instructies voor hoe je precieze en betrouwbare boodschappen kunt ontvangen, voor jezelf en voor anderen. Verder vind je er ook de algemene betekenissen van elke kaart, en ook specifieke details, die een licht kunnen werpen op de antwoorden die je zoekt.

De handleiding en de kaarten van Maria, Koningin van Engelen zijn niet confessioneel, zij gaan over de grenzen van welke levensovertuiging dan ook.

€ 20,35 Toevoegen
Opgestegen Meesters - 44 kaarten + handleiding

Opgestegen Meesters - 44 kaarten + handleiding

Welke opgestegen meester wordt jouw gids?
Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden. Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding.

De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

€ 20,35 Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu