Deuter - muziek - Kadowinkel De Roos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Deuter - muziek

Newage Muziek

Het geluid van de stilte speelt in de composities van de Duitse componist en multi-instrumentalist Deuter een essentiële rol. Het geluid dat uit de stilte voortkomt en in die stilte weer verdwijnt. Al meer dan vier decennia lang transformeert hij dit proces naar een (on)hoorbare tijdspanne. 

 Muziek waarin de bron en het voortkomen daaruit niet van elkaar te scheiden zijn. Deuter werd geboren op 1 februari 1945 in Falkenhagen en leerde zichzelf al snel fluit en gitaar spelen. In de zestiger jaren zocht hij contact met de Soefibeweging en bestudeerde de werken van Gurdjieff. In 1970 leidde een bijna fataal auto-ongeluk tot een wezenlijke verandering in zijn leven en koos Deuter definitief voor een muzikale en spirituele weg. 

Zijn debuut kwam in 1971 met 'D' gevolgd door Aum in 1972 en radio en tv-opdrachten. Behalve tijdelijke woonperiodes in Hawaï en Bali woont Deuter nu min of meer 
blijvend in Santa Fe. 

Deuters muziekstukken combineren Cantor's helend stemgeluid met het spel van de gitaar, fluit, synthesizer en drum. Een bijzonder fraaie cd die je in het luisteren in contact brengt met de Goddelijkheid in elk aspect van het leven. 

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op: 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75
Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nlGarden of Gods - Deuter Music

Garden of Gods - Deuter Music

€ 17,95 Toevoegen
Illumination of the Heart - Deuter Music

Illumination of the Heart - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Koyasan - Deuter Music

Koyasan - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Kundalini Meditatie - Deuter Music

Kundalini Meditatie - Deuter Music

Als je de Kundalini meditatie doet, laat het schudden dan gebeuren, doe het niet. Sta stil, voel het komen en wanneer je lichaam een beetje begint te trillen, help dan mee, maar doe het niet.

Geniet ervan, verheug je erover, sta het toe, ontvang het, verwelkom het, maar forceer het niet. Als je het forceert wordt het een oefening, een gymnastiekoefening. Dan schud je wel, maar alleen aan de oppervlakte; het dringt niet diep in je door. Van binnen blijf je onbewogen, als een steen, als een rots; jij blijft de manipulator, degene die het doet, en het lichaam gehoorzaamt je wel. Het gaat niet om het lichaam maar om jou. Wanneer ik zeg: schud, bedoel ik daarmee dat je de harde kern in je, dat blok steen van binnen op zijn grondvesten laat schudden, zodat het vloeibaar wordt, zodat het smelt.

En wanneer dat vloeibaar wordt, volgt je lichaam vanzelf. Dan is er niemand die schudt, dan is er alleen het schudden zelf. Dan doet niemand het, maar gebeurt het zonder dat er iemand is die het doet.

Eerste fase:
Ga ontspannen staan en laat je hele lichaam losjes schudden, waarbij je de energie vanuit je voeten naar boven laat komen. Laat alles los en wordt één met het schudden. Je kunt je ogen open of gesloten houden.

Tweede fase:
Dans zoals je maar wilt en laat het hele lichaam zich vrijelijk bewegen.

Derde fase:
Sluit je ogen en wees stil. Je kunt zitten of staan... Observeer wat er binnenin je gebeurt.

Vierde fase:
Houdt je ogen gesloten, ga liggen en wees stil.€ 18,95 Toevoegen
Mystic Voyage - Deuter Music

Mystic Voyage - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Reiki Hands of Lights

Reiki Hands of Lights

€ 18,95 Toevoegen
Reiki Hands of Love - Deuter Music

Reiki Hands of Love - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Reiki Healing - Deuter Music

Reiki Healing - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Sea & Silence -  Deuter Music

Sea & Silence - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
Spiritual Healing - Deuter Music

Spiritual Healing - Deuter Music

€ 18,95 Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu