Basis Oliën voor de huid - Kadowinkel De Roos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Basis Oliën voor de huid

Etherische Oliën - Namaste
Alle olieachtige substanties, die door persing verkregen worden uit planten, zaden of vruchten, zijn plantenoliën. Er zijn twee soorten plantenoliën; vluchtige oliën (etherische oliën) en niet vluchtige oliën (vette oliën). De vluchtige oliën vervliegen bij blootstelling aan de lucht, waardoor de sterke geur vrijkomt. De niet vluchtige oliën hebben nauwelijks of geen geur en zijn vaster van substantie.

De Namaste-basisoliën zijn koudgeperst. Koudgeperste plantaardige oliën bevatten, behalve vitaminen, lecithine en glycerol, meervoudig onverzadigde vetzuren, waardoor zij uitstekend kunnen worden opgenomen door de huid. 

Het gebruik van een niet vluchtige plantenolie is te verkiezen boven een minerale olie, omdat de laatste vervaardigd wordt uit aardolie en voornamelijk bestaat uit verzadigde vetzuren, die niet of nauwelijks door de huid kunnen worden opgenomen en bij inwendig gebruik niet verteerbaar zijn.

Deze basis oliën  zijn niet om in te nemen.

Attentie: de producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.

Heb je vragen? 
Neem dan gerust contact met ons op: 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75
Of stuur een bericht naar info@paracentrumderoos.nl


Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 100ml

Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 100ml

Voor de normale, gevoelige (schrale) huid. Zeer geschikt als basisolie, daar zij geen geur bezit, rijk is aan proteïne, bijzonder snel in de huid trekt en niet snel ranzig wordt. Verkregen uit de eerste koude persing van abrikozenpitten. Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 8,20 Toevoegen
Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 250ml

Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 250ml

Voor de normale, gevoelige (schrale) huid. Zeer geschikt als basisolie, daar zij geen geur bezit, rijk is aan proteïne, bijzonder snel in de huid trekt en niet snel ranzig wordt. Verkregen uit de eerste koude persing van abrikozenpitten. Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 13,80 Toevoegen
Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 50ml

Abrikozenpit olie (Prunus armeniaca) - 50ml

Voor de normale, gevoelige (schrale) huid. Zeer geschikt als basisolie, daar zij geen geur bezit, rijk is aan proteïne, bijzonder snel in de huid trekt en niet snel ranzig wordt. Verkregen uit de eerste koude persing van abrikozenpitten. Bevat vitamine A, B, C en E. Voor de normale, gevoelige (schrale) huid.

Zeer geschikt als basisolie, daar zij geen geur bezit, rijk is aan proteïne, bijzonder snel in de huid trekt en niet snel ranzig wordt. Verkregen uit de eerste koude persing van abrikozenpitten. Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 6,30 Toevoegen
Aloë vera olie (Aloë vera) - 100ml

Aloë vera olie (Aloë vera) - 100ml

Voor de problematische huid. Eigenlijk is dit geen olie, maar een gelei-achtige substantie die deze cactusachtige plant in zich heeft ter bescherming tegen uitdroging. Aloë Vera is pijnstillend, versnelt de bloedstolling, versnelt de celdeling en is lymfedrainerend.

Aan te wenden bij zonnebrand, brandwonden, insectenbeten en droge eczeem. Verkregen uit de eerste koude persing van de bladeren van deze cactusachtige plant en vermengd met een basisolie.

€ 9,30 Toevoegen
Aloë vera olie (Aloë vera) - 250ml

Aloë vera olie (Aloë vera) - 250ml

Voor de problematische huid. Eigenlijk is dit geen olie, maar een gelei-achtige substantie die deze cactusachtige plant in zich heeft ter bescherming tegen uitdroging. Aloë Vera is pijnstillend, versnelt de bloedstolling, versnelt de celdeling en is lymfedrainerend.

Aan te wenden bij zonnebrand, brandwonden, insectenbeten en droge eczeem. Verkregen uit de eerste koude persing van de bladeren van deze cactusachtige plant en vermengd met een basisolie.

€ 15,80 Toevoegen
Aloë vera olie (Aloë vera) - 50ml

Aloë vera olie (Aloë vera) - 50ml

Voor de problematische huid. Eigenlijk is dit geen olie, maar een gelei-achtige substantie die deze cactusachtige plant in zich heeft ter bescherming tegen uitdroging. Aloë Vera is pijnstillend, versnelt de bloedstolling, versnelt de celdeling en is lymfedrainerend.

Aan te wenden bij zonnebrand, brandwonden, insectenbeten en droge eczeem. Verkregen uit de eerste koude persing van de bladeren van deze cactusachtige plant en vermengd met een basisolie.

€ 7,00 Toevoegen
Amandel olie (Prunus amygdalus) - 100ml

Amandel olie (Prunus amygdalus) - 100ml

Voor de gevoelige en droge (ruwe) huid. Populaire basisolie die voor ontelbare cosmetische preparaten gebruikt wordt, omdat zij weinig geur bezit, rijk aan proteïne is, verzachtend en voedend is en niet snel ranzig wordt.

Bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor een gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid.Verkregen uit de eerste koude persing van amandelen. Bevat vitamine A, B en C.

€ 8,20 Toevoegen
Amandel olie (Prunus amygdalus) - 250ml

Amandel olie (Prunus amygdalus) - 250ml

Voor de gevoelige en droge (ruwe) huid. Populaire basisolie die voor ontelbare cosmetische preparaten gebruikt wordt, omdat zij weinig geur bezit, rijk aan proteïne is, verzachtend en voedend is en niet snel ranzig wordt.

Bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor een gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid.Verkregen uit de eerste koude persing van amandelen. Bevat vitamine A, B en C.

€ 13,80 Toevoegen
Amandel olie (Prunus amygdalus) - 50ml

Amandel olie (Prunus amygdalus) - 50ml

Voor de gevoelige en droge (ruwe) huid. Populaire basisolie die voor ontelbare cosmetische preparaten gebruikt wordt, omdat zij weinig geur bezit, rijk aan proteïne is, verzachtend en voedend is en niet snel ranzig wordt.

Bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor een gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid.Verkregen uit de eerste koude persing van amandelen. Bevat vitamine A, B en C.

€ 6,30 Toevoegen
Avocado olie (Persea americana) - 100ml

Avocado olie (Persea americana) - 100ml

Voor de normale en verharde (stugge huid). Snel en gemakkelijk intrekkende, voedende, licht antibiotische olie, die een stugge verharde huid weer soepel maakt.

Aan te wenden bij psoriasis en verharding van het bindweefsel.
Verkregen uit de eerste koude persing van de advocado. Bevat vitamine A, D en E.

Deze olie altijd vermengen met een andere basisolie! (bijv. tarwekiem- of amandelolie).

€ 9,70 Toevoegen
Avocado olie (Persea americana) - 250ml

Avocado olie (Persea americana) - 250ml

Voor de normale en verharde (stugge huid). Snel en gemakkelijk intrekkende, voedende, licht antibiotische olie, die een stugge verharde huid weer soepel maakt.

Aan te wenden bij psoriasis en verharding van het bindweefsel.
Verkregen uit de eerste koude persing van de advocado. Bevat vitamine A, D en E.

Deze olie altijd vermengen met een andere basisolie! (bijv. tarwekiem- of amandelolie).

€ 15,95 Toevoegen
Avocado olie (Persea americana) - 50ml

Avocado olie (Persea americana) - 50ml

Voor de normale en verharde (stugge huid). Snel en gemakkelijk intrekkende, voedende, licht antibiotische olie, die een stugge verharde huid weer soepel maakt.

Aan te wenden bij psoriasis en verharding van het bindweefsel.
Verkregen uit de eerste koude persing van de advocado. Bevat vitamine A, D en E.

Deze olie altijd vermengen met een andere basisolie! (bijv. tarwekiem- of amandelolie).

€ 7,20 Toevoegen
Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 100ml

Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 100ml

Geschikt voor zowel vette als droge huid en met name de ouder wordende huid. Druivenpit olie regenereert, herstelt en versoepelt de huid. De olie kan ook gebruikt worden bij dun of beschadigd haar.

Zij is vrijwel geurloos en laat zich uitermate goed mengen met etherische oliën en wordt derhalve zeer veel toegepast als draagolie. Verkregen uit de eerste koude persing van druivenpitten.

€ 7,50 Toevoegen
Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 250ml

Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 250ml

Geschikt voor zowel vette als droge huid en met name de ouder wordende huid. Druivenpit olie regenereert, herstelt en versoepelt de huid. De olie kan ook gebruikt worden bij dun of beschadigd haar.

Zij is vrijwel geurloos en laat zich uitermate goed mengen met etherische oliën en wordt derhalve zeer veel toegepast als draagolie. Verkregen uit de eerste koude persing van druivenpitten.

€ 11,90 Toevoegen
Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 50ml

Druivenpit olie (Vitis vinifera) - 50ml

Geschikt voor zowel vette als droge huid en met name de ouder wordende huid. Druivenpit olie regenereert, herstelt en versoepelt de huid. De olie kan ook gebruikt worden bij dun of beschadigd haar.

Zij is vrijwel geurloos en laat zich uitermate goed mengen met etherische oliën en wordt derhalve zeer veel toegepast als draagolie. Verkregen uit de eerste koude persing van druivenpitten.

€ 5,80 Toevoegen
Hazelnoot olie (Carylus avellana)  - 100ml

Hazelnoot olie (Carylus avellana) - 100ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de gevoelige en oudere huid. Dringt het snelst en gemakkelijkst in de huid. Stimuleert de bloedsomloop en voedt de huid. Verkregen uit de eerste koude persing van hazelnoten.

Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 11,80 Toevoegen
Hazelnoot olie (Carylus avellana)  - 250ml

Hazelnoot olie (Carylus avellana) - 250ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de gevoelige en oudere huid. Dringt het snelst en gemakkelijkst in de huid. Stimuleert de bloedsomloop en voedt de huid. Verkregen uit de eerste koude persing van hazelnoten.

Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 20,70 Toevoegen
Hazelnoot olie (Carylus avellana)  - 50ml

Hazelnoot olie (Carylus avellana) - 50ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de gevoelige en oudere huid. Dringt het snelst en gemakkelijkst in de huid. Stimuleert de bloedsomloop en voedt de huid. Verkregen uit de eerste koude persing van hazelnoten. Bevat vitamine A, B, C en E.

€ 8,50 Toevoegen
Jojoba olie (Simmondsia californica)  - 250ml

Jojoba olie (Simmondsia californica) - 250ml

Voor de droge en oneffen huid. Eigenlijk is dit geen olie maar een vloeibare was, met uitstekende vochtinbrengende eigenschappen. Jojoba vertraagt ook de afgifte van talg en maakt dat de huid satijnachtig aanvoelt. Jojoba olie wordt van oudsher door de Indianen gebruikt (spreek uit als „hohoba"). Te gebruiken bij cellulitus en acné.

Jojoba olie is zeer zuiver en wordt niet ranzig; zij zou aan ieder massagemengsel moeten worden toegevoegd (10:90). Verkregen uit de eerste koude persing van jojoba noten.

€ 23,00 Toevoegen
Jojoba olie (Simmondsia californica) - 100ml

Jojoba olie (Simmondsia californica) - 100ml

Voor de droge en oneffen huid. Eigenlijk is dit geen olie maar een vloeibare was, met uitstekende vochtinbrengende eigenschappen. Jojoba vertraagt ook de afgifte van talg en maakt dat de huid satijnachtig aanvoelt. Jojoba olie wordt van oudsher door de Indianen gebruikt (spreek uit als „hohoba"). Te gebruiken bij cellulitus en acné.

Jojoba olie is zeer zuiver en wordt niet ranzig; zij zou aan ieder massagemengsel moeten worden toegevoegd (10:90). Verkregen uit de eerste koude persing van jojoba noten.

€ 12,35 Toevoegen
Jojoba olie (Simmondsia californica) - 50ml

Jojoba olie (Simmondsia californica) - 50ml

Voor de droge en oneffen huid. Eigenlijk is dit geen olie maar een vloeibare was, met uitstekende vochtinbrengende eigenschappen. Jojoba vertraagt ook de afgifte van talg en maakt dat de huid satijnachtig aanvoelt. Jojoba olie wordt van oudsher door de Indianen gebruikt (spreek uit als „hohoba"). Te gebruiken bij cellulitus en acné.

Jojoba olie is zeer zuiver en wordt niet ranzig; zij zou aan ieder massagemengsel moeten worden toegevoegd (10:90). Verkregen uit de eerste koude persing van jojoba noten.

€ 9,10 Toevoegen
Kokos olie (Cocos nucifera) - 100ml

Kokos olie (Cocos nucifera) - 100ml

Voor de normale en gevoelige huid. Kokosolie heeft een vaste substantie en wordt slechts vloeibaar bij verwarming. Het is een beschermende en verzachtende olie, die langzaam in de huid trekt.

Kokosolie wordt daarom veel gebruikt in pommades en crèmes, die lang op de huid moeten blijven, zoals bijv. zonnebrandcrème. Verkregen uit de eerste koude persing van de kokosnoot.

€ 6,40 Toevoegen
Kokos olie (Cocos nucifera) - 250ml

Kokos olie (Cocos nucifera) - 250ml

Voor de normale en gevoelige huid. Kokosolie heeft een vaste substantie en wordt slechts vloeibaar bij verwarming. Het is een beschermende en verzachtende olie, die langzaam in de huid trekt.

Kokosolie wordt daarom veel gebruikt in pommades en crèmes, die lang op de huid moeten blijven, zoals bijv. zonnebrandcrème. Verkregen uit de eerste koude persing van de kokosnoot.

€ 9,80 Toevoegen
Kokos olie (Cocos nucifera) - 50ml

Kokos olie (Cocos nucifera) - 50ml

Voor de normale en gevoelige huid. Kokosolie heeft een vaste substantie en wordt slechts vloeibaar bij verwarming. Het is een beschermende en verzachtende olie, die langzaam in de huid trekt.

Kokosolie wordt daarom veel gebruikt in pommades en crèmes, die lang op de huid moeten blijven, zoals bijv. zonnebrandcrème. Verkregen uit de eerste koude persing van de kokosnoot.

€ 5,20 Toevoegen
Neem olie (Azidirachta indica) - 100ml

Neem olie (Azidirachta indica) - 100ml

Voor elk huidtype. Neem olie is een natuurlijke huidhersteller en wordt in India als huismiddel gebruikt bij alle mogelijke huidaandoeningen en haarproblemen, zoals (zwemmers)eczeem, psoriasis, scabies, acné, dermatitis, oedeem en hoofdluis.

In de Ayurverda vormt Neem extract een uiterst belangrijk basisprodukt. Neem olie heeft een uitgesproken geur. Verkregen uit de eerste koude persing van neem zaden.

€ 6,50 Toevoegen
Neem olie (Azidirachta indica) - 250ml

Neem olie (Azidirachta indica) - 250ml

Voor elk huidtype. Neem olie is een natuurlijke huidhersteller en wordt in India als huismiddel gebruikt bij alle mogelijke huidaandoeningen en haarproblemen, zoals (zwemmers)eczeem, psoriasis, scabies, acné, dermatitis, oedeem en hoofdluis.

In de Ayurverda vormt Neem extract een uiterst belangrijk basisprodukt. Neem olie heeft een uitgesproken geur. Verkregen uit de eerste koude persing van neem zaden.

€ 9,10 Toevoegen
Neem olie (Azidirachta indica) - 50ml

Neem olie (Azidirachta indica) - 50ml

Voor elk huidtype. Neem olie is een natuurlijke huidhersteller en wordt in India als huismiddel gebruikt bij alle mogelijke huidaandoeningen en haarproblemen, zoals (zwemmers)eczeem, psoriasis, scabies, acné, dermatitis, oedeem en hoofdluis.

In de Ayurverda vormt Neem extract een uiterst belangrijk basisprodukt. Neem olie heeft een uitgesproken geur. Verkregen uit de eerste koude persing van neem zaden.

€ 4,50 Toevoegen
Perzikpit olie (Prunus persica) - 100ml

Perzikpit olie (Prunus persica) - 100ml

Voor de gevoelige, droge en rijpere huid. Geschikt voor babyverzorging. Perzikpitolie bezit geen geur, is rijk aan proteïne en wordt zeer snel door de huid opgenomen. Zij verstevigt het bindweefsel en wordt niet snel ranzig.

Bevat vitamine A, B, C, en E.Verkregen uit de eerste koude persing van perzikpitten.

€ 8,60 Toevoegen
Perzikpit olie (Prunus persica) - 250ml

Perzikpit olie (Prunus persica) - 250ml

Voor de gevoelige, droge en rijpere huid. Geschikt voor babyverzorging. Perzikpitolie bezit geen geur, is rijk aan proteïne en wordt zeer snel door de huid opgenomen. Zij verstevigt het bindweefsel en wordt niet snel ranzig.

Bevat vitamine A, B, C, en E.Verkregen uit de eerste koude persing van perzikpitten.

€ 14,60 Toevoegen
Perzikpit olie (Prunus persica) - 50ml

Perzikpit olie (Prunus persica) - 50ml

Voor de gevoelige, droge en rijpere huid. Geschikt voor babyverzorging. Perzikpitolie bezit geen geur, is rijk aan proteïne en wordt zeer snel door de huid opgenomen. Zij verstevigt het bindweefsel en wordt niet snel ranzig.

Bevat vitamine A, B, C, en E.Verkregen uit de eerste koude persing van perzikpitten.

€ 6,50 Toevoegen
Sesam olie (Sesanum indicum) - 100ml

Sesam olie (Sesanum indicum) - 100ml

Voor de gevoelige en problematische huid. Deze olie wordt zeer goed en volledig door de huid opgenomen en maakt de huid soepel en gaaf. Sesamolie is geschikt om aan te wenden bij hardnekkige huidaandoeningen, zoals natte exceem.

Ook bij reumatische klachten. Verkregen uit de eerste koude persing van sesamzaden.

€ 7,50 Toevoegen
Sesam olie (Sesanum indicum) - 250ml

Sesam olie (Sesanum indicum) - 250ml

Voor de gevoelige en problematische huid. Deze olie wordt zeer goed en volledig door de huid opgenomen en maakt de huid soepel en gaaf. Sesamolie is geschikt om aan te wenden bij hardnekkige huidaandoeningen, zoals natte exceem.

Ook bij reumatische klachten. Verkregen uit de eerste koude persing van sesamzaden.

€ 11,90 Toevoegen
Sesam olie (Sesanum indicum) - 50ml

Sesam olie (Sesanum indicum) - 50ml

Voor de gevoelige en problematische huid. Deze olie wordt zeer goed en volledig door de huid opgenomen en maakt de huid soepel en gaaf. Sesamolie is geschikt om aan te wenden bij hardnekkige huidaandoeningen, zoals natte exceem.

Ook bij reumatische klachten. Verkregen uit de eerste koude persing van sesamzaden.

€ 5,80 Toevoegen
St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 100ml

St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 100ml

Voor elk huidtype. Johannesolie is een maceraat, d.w.z. dat de olie van het St. Janskruid is onttrokken aan de bloemen door ze gedurende 2 maanden te weken in een plantenolie. Het resultaat is een 10% oplossing van een etherische olie in een basisolie. De kleur is roodachtig.

De plant dankt zijn naam aan de bloeitijd omstreeks het St. Jansfeest op 24 juni. De olie werkt ontspannend bij spierpijn, rugpijn, spit en reumatische pijnen.Bevat vitamine A en E.

Let op: door het gebruik van deze olie wordt de huid gevoeliger voor de zon!

€ 10,95 Toevoegen
St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 250ml

St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 250ml

Voor elk huidtype. Johannesolie is een maceraat, d.w.z. dat de olie van het St. Janskruid is onttrokken aan de bloemen door ze gedurende 2 maanden te weken in een plantenolie. Het resultaat is een 10% oplossing van een etherische olie in een basisolie. De kleur is roodachtig.

De plant dankt zijn naam aan de bloeitijd omstreeks het St. Jansfeest op 24 juni. De olie werkt ontspannend bij spierpijn, rugpijn, spit en reumatische pijnen.Bevat vitamine A en E.

Let op: door het gebruik van deze olie wordt de huid gevoeliger voor de zon!

€ 19,20 Toevoegen
St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 50ml

St. Janskruid / Johannes olie (Hypericum perforatum) - 50ml

Voor elk huidtype. Johannesolie is een maceraat, d.w.z. dat de olie van het St. Janskruid is onttrokken aan de bloemen door ze gedurende 2 maanden te weken in een plantenolie. Het resultaat is een 10% oplossing van een etherische olie in een basisolie. De kleur is roodachtig.

De plant dankt zijn naam aan de bloeitijd omstreeks het St. Jansfeest op 24 juni. De olie werkt ontspannend bij spierpijn, rugpijn, spit en reumatische pijnen.Bevat vitamine A en E.

Let op: door het gebruik van deze olie wordt de huid gevoeliger voor de zon!

€ 8,00 Toevoegen
Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 100ml

Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 100ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de slecht doorbloede huid. Een zeer goed voedende olie, rijk aan vitamine E. Zij vitaliseert het bindweefsel, voorkomt verharding van aderen en littekenvorming. Heilzaam bij psoriasis.

Het is een natuurlijk antioxidant (conserveringsmiddel); een toevoeging van 5% aan een massageolie, maakt dit mengsel lang houdbaar. Bevat vitamine B, E en F.Verkregen uit de eerste koude persing van tarwekiemen.

€ 8,60 Toevoegen
Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 250ml

Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 250ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de slecht doorbloede huid. Een zeer goed voedende olie, rijk aan vitamine E. Zij vitaliseert het bindweefsel, voorkomt verharding van aderen en littekenvorming. Heilzaam bij psoriasis.

Het is een natuurlijk antioxidant (conserveringsmiddel); een toevoeging van 5% aan een massageolie, maakt dit mengsel lang houdbaar. Bevat vitamine B, E en F.Verkregen uit de eerste koude persing van tarwekiemen.

€ 14,25 Toevoegen
Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 50ml

Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - 50ml

Voor elk huidtype, in het bijzonder de slecht doorbloede huid. Een zeer goed voedende olie, rijk aan vitamine E. Zij vitaliseert het bindweefsel, voorkomt verharding van aderen en littekenvorming. Heilzaam bij psoriasis.

Het is een natuurlijk antioxidant (conserveringsmiddel); een toevoeging van 5% aan een massageolie, maakt dit mengsel lang houdbaar. Bevat vitamine B, E en F.Verkregen uit de eerste koude persing van tarwekiemen.

€ 6,50 Toevoegen
Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 10ml

Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 10ml

Voor elk huidtype geschikt. Teunisbloemolie is een maceraat, d.w.z. dat etherische olie aan de teunisbloem is onttrokken door de bloemen gedurende een aantal maanden te weken in een plantenolie.

Deze kostbare olie wordt in de natuurgeneeskunde aangewend bij menstruatieproblemen, slechte bloedcirculatie, constipatie, eczeem en huidallergieën, reuma, multiple sclerose, huidaandoeningen en haarproblemen.

€ 7,50 Toevoegen
Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 25ml

Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 25ml

Voor elk huidtype geschikt. Teunisbloemolie is een maceraat, d.w.z. dat etherische olie aan de teunisbloem is onttrokken door de bloemen gedurende een aantal maanden te weken in een plantenolie.

Deze kostbare olie wordt in de natuurgeneeskunde aangewend bij menstruatieproblemen, slechte bloedcirculatie, constipatie, eczeem en huidallergieën, reuma, multiple sclerose, huidaandoeningen en haarproblemen.

€ 13,65 Toevoegen
Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 50ml

Teunisbloem olie (Oenothera biennis) - 50ml

Voor elk huidtype geschikt. Teunisbloemolie is een maceraat, d.w.z. dat etherische olie aan de teunisbloem is onttrokken door de bloemen gedurende een aantal maanden te weken in een plantenolie.

Deze kostbare olie wordt in de natuurgeneeskunde aangewend bij menstruatieproblemen, slechte bloedcirculatie, constipatie, eczeem en huidallergieën, reuma, multiple sclerose, huidaandoeningen en haarproblemen.

€ 21,20 Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu